Avenged Sevenfold Live

Avenged Sevenfold, Scandinavium.

2014-06-25 22:05 #0 av: AmandaChristina

Den 24:e juni kom dom ut på scenen igen, 7 månader efter senaste konserten i Sverige. Dom tog oss med storm och bjöd på en otrolig konsert.

Med en otrolig energi kom bandet ut på scenen och bjöds av en inte ens i närheten av fullsatt arena, men vad gör det när fansen är så pass bra som dom är? Mycket med sjungande, skratt och skrik bjöds det på under den otroliga konserten och  trotts en liknande setlist som i höstas vart man lika extas som vanligt. 

Dagens setlist var:
1. Shepherd of Fire
2. Critical Acclaim
3. Bat Country
4. Hail to the King
5. Doing Time
6. Buried Alive
7. So far Away
8. Nightmare
9. Beast and the Harlot
10. Guitar Solo
11. Afterlife
12. This Means War
13. Almost Easy

Extra låtar:
14. A Little Piece of Heaven
15. Unholy Confession

Personligen är jag mest glad över A Little Piece of Heaven som är en stor favorit hos mig, och den är extra rolig live. Spelade in hela den om någon är intresserad, finns -> här <-.

Vad tycker ni om konserten? Levde den upp till era förväntningar? För mig var det den bästa konserten jag varit på,  blev chockad över hur bra den var.

/Amanda
Blogg: http://megapixeln.se/
Sajtvärd avengedsevenfold.ifokus

Anmäl
2014-06-26 12:24 #1 av: Portie

Det var verkligen den bästa konserten jag varit på! Älskar hur dom underhåller publiken, kände bara sån otrolig glädje under hela konserten, stämningen var verkligen på topp! A Little Piece of Heaven är även min favorit och jäklar vad bra den var live, hade sett fram emot att se den live och mina förväntningar överträffades! Unholy Confessions är även den en favorit, såsom Buried Alive och Bat Country. Hmm kan inte välja.

Denna kväll kommer föralltid sitta i minnet, jag vill tillbaka nu!

Anmäl
2014-06-26 17:50 #2 av: AmandaChristina

Känner precis som dig! Dock var Hail to the King, Afterlife, So far away och A little piece of heaven största favoriterna Kär

/Amanda
Blogg: http://megapixeln.se/
Sajtvärd avengedsevenfold.ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.