Johnny Christ

Johnny Christ

2011-11-30 10:54 #0 av: AmandaChristina

Fjärde basisten, här för att stanna!

Johnny Christ är Avenged Sevenfolds 4:e basist. Han gick med i bandet 2002 då A7X basist fick lov att lämna, mitt i en turne.

Han är född 18 November 1984.

Källa: http://sv.wikipedia.org/wiki/Johnny_Christ

En intervju som gjordes med Johnny, länk!

”Alltid där”
– Snubbe, jag tänker på honom varje dag, säger Johnny Christ uppgivet.
– Glad tanke, sorglig tanke – han är alltid där. Alla pratar om honom minst en gång per dag och vi skrattar åt minnena. Sorgen försvinner aldrig. 
Den bleke, tanige 26-åringen berättar öppet om hur svårt det var att skriva ”Not ready to die”, en låt som han säger inte skulle platsa på ett riktigt Avenged Sevenfold-album.
– Om vi känner press inför nästa skiva? Absolut. Jag TROR att det blir av. Det är en väldigt tung och annorlunda process, och ännu en påminnelse om vår döde vän. Vi saknar en viktig bit i pusslet och jag kan inte säga alls hur nästa släpp kommer att låta, om det ens blir av.

”Briljant man”
Är du arg på honom för att han dog som han gjorde?
– Enda ilskan jag känner är för att döden är oåterkallelig. The Rev var en briljant man som valde sin livsbana. Killen hade klärvoajans inför sitt slut. ”Fiction”, som han sjöng på några dagar innan han dog, hade inte funnits annars. Där sa han adjö. Det är för mycket av en slump för att vara just det.
Christ säger att den avlidne trummisen länge, även innan banden slog igenom, sa att han skulle bli en stjärna och dö innan han fyllde 30.
– Han levde livet till max och det går inte att vara arg eller ledsen på honom för det. På sina 28 år levde han mer än 90 procent av världens befolkning gör på en livstid, det garanterar jag.

 

/Amanda
Blogg: http://megapixeln.se/
Sajtvärd avengedsevenfold.ifokus

Anmäl
2012-07-17 16:41 #1 av: rafflesianews

Rafflesia say: its good article

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.